WIJNPROEVERIJ

Italiaanse wijnen proeven?

Onder het genot van heerlijke hapjes lekkere Italiaanse wijnen proeven. Bubbels, wit, rosé of rood. De proeverij wordt op verzoek aangepast aan de wensen van de deelnemers. Kosten per persoon zijn €19,50, waarbij vijf wijnen geproefd kunnen worden, met een duidelijke uitleg over de wijn, herkomst, druivensoort, vinificatie etc.

klik hier als je meer wilt weten over een wijnproeverij

7 reviews over “Wijnproeverij

 • Nicky en Brigitte

  Kort geleden een wijnproeverij bij Vogliovino gehad. Wat een heerlijke wijnen hebben wij geproeft en mee naar huis genomen. Wij zijn uitstekend geadviseerd.
  Een echte aanrader deze proeverij.
  Wij verheugen ons al op de zomerwijnen😀

  Beantwoorden
 • Marga en Paul

  Ben je dol op Italië of Italiaanse wijnen? Dan krijg je met een wijnproeverij bij Vogliovino een heerlijke avond. Proeven met een duidelijke uitleg en minstens zo belangrijk: grappige anekdotes en lekkere bijpassende hapjes en een zeer gastvrije gastheer en gastvrouw.

  Beantwoorden
 • Ria en Peter

  Pas geleden een heerlijke wijnproeverij gehad.
  Een gezellige en zeer goed verzorgde avond , met goed gezelschap, lekkere hapjes, en een aantal heerlijke Italiaanse wijnen, voorzien van duidelijke uitleg door gastheer Harrie.
  Een aanrader voor een leuke avond uit.
  Met dank aan Harrie en Miriam

  Beantwoorden
 • Linda en Jessica

  Beste Harrie en Miriam, wij hebben genoten van jullie gastvrijheid, het gezelschap, de wijnen met hapjes en de uitleg. Het was top!
  Hartelijk bedankt en tot ziens!
  Groeten Linda en Jessica

  Beantwoorden
 • Rosemarie Winters

  Gisteravond een gezellige, leerzame en bovenal heerlijke wijnproeverij gehad bij Vogliovino. De passie voor Italiaanse wijnen was duidelijk. Fijne uitleg waarop je kan letten bij het aanschaffen van een goede fles wijn en tips hoe je het best de wijn tot zijn recht laat komen. Ik ga nog heerlijk nagenieten van de flessen die ik gekocht heb.
  Bedankt Harrie en Miriam voor de leuke avond.
  Grazie mille
  Rosemarie

  Beantwoorden

Laat een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.